Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eieren Ei | 2 | |
Melk Melk | 2 el el | |
Bieslook
Bieslook (gehakt) | 2 el el | |
Gerookte ham Gerookte ham | 2 sneetjes sneetje | |
Kerstomaten
Kerstomaat (in plakjes) | 3 | |
komkommers
Komkommer (in julienne) | 0,5 | |
Rucola Rucola | 25 g g | |
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas | 1 el el | |
Boter Boter | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOmeletwrap
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kluts de eieren met de melk en bieslook los. Kruid met peper en zout.
- Verhit wat boter in een koekenpan en bak de omelet.
- Beleg de omelet met de ham, de tomaatjes, komkommer en rucola. Bestrooi met de Parmezaanse kaas. Rol de omelet op en snij hem in twee.