Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Honing Honing | 1 - 2 el el | |
Kookroom Kookroom | 150 ml ml | |
Mascarpone Mascarpone | 50 g g | |
Mariakoekjes
Mariakoekje (crumble ) | 5 | |
Hazelnoten Hazelnoot | ||
Aardbeien Aardbei | 5 | |
Frambozen Framboos | 125 g g | |
Dadels
Dadel (Medjoul-dadels, in stukjes) | 5 |
Voor de coulis:
Frambozen Framboos | 10 | |
Water Water | 2 el el | |
Honing Honing | 1 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listA berry special treat
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Klop de mascarpone los onder de room. Maak een crumble van de hazelnoten en de Mariakoekjes. Meng de rode vruchten met de dadels.
- Voor de coulis: mix de frambozen met het water en de honing.
- Verdeel de crumble in het glas. Schep de helft van het rodevruchtenmengel boven de crumble en eindig met het room-mascarpone mengsel. Herhaal alle stappen met de overige ingrediënten. Werk af met de coulis.