Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Eieren Ei | 4 | |
Avocado's Avocado | 4 | |
Lente-uitjes Lente-ui | 2 | |
Mayonaise Mayonaise | 2 el el | |
Chilipepers
Chilipeper (fijngehakt ) | 1 | |
Bieslook
Bieslook (fijngehakte) | 2 el el | |
Limoenen Limoen | 1 | |
Yoghurt
Yoghurt (volle) | 2 el el | |
Mosterd Mosterd | 1 tl tl | |
Paprikapoeder
Paprikapoeder (snuf) | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAvocado’s gevuld met eiersalade
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
1. Kook de eieren in 8 minuten hard. Spoel ze daarna onder koud water en pel ze.
2. Snij de lente-uitjes in ringen. Prak de eieren met een vork en schep er de mayonaise, yoghurt, mosterd, lente-ui, bieslook en paprikapoeder onder. Breng verder op smaak met wat limoensap en kruid met peper en zout.
3. Halveer de avocado’s, verwijder de pitten en schep er wat van het vruchtvlees uit. Prak het vruchtvlees met een vork en meng onder de eiersalade.
4. Vul de gehalveerde avocado’s met de eiersalade en werk af met wat extra bieslook.
Serveer met krokant stokbrood.