Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Ijsblokjesvormen
Ijsblokjesvorm (ongeveer 3 à 4 cm per blokje, voor 12 lolly's) | 1 | |
Melkchocolade met karamel en zeezout Melkchocolade met karamel en zeezout | 100 g g | |
Witte chocolade Witte chocolade | 100 g g | |
Pure chocolade
Pure chocolade (met kokos en pecan) | 100 g g | |
Sinaasappels Sinaasappel | 1 | |
Nougat
Nougat (zachte) | 1 | |
Marshmallows
Marshmallow (in kerstboomvorm) | 2 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChoco-lolly’s
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de nougat en marshmallows in fijne blokjes. Smelt de verschillende chocoladesoorten afzonderlijk au bain-marie of in de microgolfoven.
- Bekleed de ijsblokvorm met bakpapier, zo haal je de lolly’s later makkelijk uit de vorm. Giet in elk ijsblokvormpje 1 laagje chocolade. Laat 5 minuten afkoelen in de diepvries en stop een stokje in de chocolade.
- Giet een volgend laagje chocolade naar keuze in de vormpjes. Garneer met de sinaasappelrasp, blokjes nougat of marshmallow. Laat opnieuw opstijven in de koelkast of diepvries. Heerlijk in een kop warme melk!