Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Everzwijnsteaks Everzwijnsteak | 4 | |
Aardperen Aardpeer | 2 | |
Rode wijn Rode wijn | 1 dl dl | |
Wildfond Wildfond | 1 dl dl | |
Kookroom Kookroom | 250 ml ml | |
Winterpuree
Winterpuree (van pompoen) | 500 g g | |
Boter Boter | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Benodigdheden
Aluminiumfolie Aluminiumfolie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listEverzwijnsteak met aardpeer
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kruid de steaks aan beide kanten met peper en zout en schroei ze toe in een pan met boter. Haal het vlees uit de pan en dek af met aluminiumfolie.
- Blus de pan met wat rode wijn, voeg er de wildfond en room aan toe en kruid goed met grof gemalen peper. Laat tot de helft inkoken.
- Snijd de aardpeer in blokjes van 1 cm. Verwarm wat boter in een pannetje en stoof er de stukjes aardpeer in.
- Schik alles mooi op een warm bord en serveer er de warme pompoenpuree bij.