Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Frambozen Framboos | 8 | |
Mosterd Mosterd | 1 tl tl | |
Honing Honing | 1 tl tl | |
Azijn Azijn | 2 el el | |
Muntblaadjes Muntblaadje | 10 | |
Rucola Rucola | 25 g g | |
Meloen
Meloen (Galia) | 1 | |
Watermeloenen Watermeloen | 1 | |
Mozzarella
Mozzarella (bolletjes) | 200 g g | |
Zwarte olijven Zwarte olijf | 10 | |
Rode uien Rode ui | 0,5 | |
Stokbroden Stokbrood | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFrisse meloensalade met frambozendressing
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Prak de frambozen fijn met een vork. Meng er de mosterd, azijn, honing en 6 el olijfolie onder. Kruid met peper en zout
en zet koel. - Snij het vruchtvlees van de meloenen in kleine driehoekjes. Snij de rode ui in dunne halve ringen. Snij de munt fijn.
Snij de olijven in plakjes. Doe al deze ingrediënten samen in een kom, kruid met peper en zout en meng voorzichtig onder elkaar. - Verdeel de rucola over de borden en schep er de meloensalade op. Druppel er de frambozendressing over.
Serveer met het stokbrood.