Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Fusilli Fusilli | 400 g g | |
Eendenborstfilets Eendenborstfilet | 2 | |
Erwten
Erwten (diepgevroren) | 150 g g | |
Stronkjes witloof Stronkje witloof | 2 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Bieslook Bieslook | 2 el el | |
Kookroom Kookroom | 200 ml ml | |
Eidooiers Eidooier | 2 | |
Geraspte Parmezaanse kaas Geraspte Parmezaanse kaas | 2 el el | |
Pijnboompitten Pijnboompitten | 2 el el | |
Boter Boter | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFusillibowl met erwtjes, witloof en eendenborstfilet
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Kruid de eendenfilets met peper en zout en schroei ze aan beide zijden in hete boter dicht. Zet het deksel op de pan, draai het vuur lager en laat een paar minuten verder garen. Haal uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie.
- Halveer de witloofstronken in de lengte, verwijder de harde kern en snij in reepjes. Roerbak, samen met de erwtjes en de geperste look, 2 minuten in boter. Breng op smaak met peper en zout.
- Meng de room met de eierdooiers in een kom.
- Giet bij de groenten en roer goed.
- Meng er de pasta onder en verdeel over 4 kommen. Snij de eendenfilets in plakjes en schik ze op de pasta. Werk af met wat kaas, geroosterde pijnboompitten en gehakte bieslook.