Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Stokbroden
Stokbrood (mini) | 2 | |
Pesto
Pesto (groene) | 2 el el | |
serranoham
serranoham (in de lengte gehalveerd ) | 4 sneetjes sneetje | |
Mozzarella
Mozzarella (in dunne plakjes) | 125 g g | |
Zongedroogde tomaten Zongedroogde tomaat | 8 | |
Bieslook
Bieslook (fijngehakt) | 2 el el | |
Peper Peper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGegrild stokbrood caprese met serranoham
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij het stokbrood in de breedte 8 keer in, maar snij niet helemaal door.
- Schep in elke inkeping wat pesto en stop er een plakje serranoham, een plakje mozzarella en tomaat tussen.
- Bedek de onderkant van het brood met een laag aluminiumfolie en leg op de barbecue. Laat de mozzarella in het stokbrood mooi smelten. Werk voor het serveren af met wat peper en de bieslook.