Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Kabeljauwburgers Kabeljauwburger | 4 | |
Oosterse taboulé Oosterse taboulé | 400 g g | |
Sinaasappels Sinaasappel | 1 | |
Venkels
Venkel (klein formaat) | 2 | |
Olijfolie Olijfolie | 1 dl dl | |
Zonnebloemolie Zonnebloemolie | 3 cl cl | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de saus
Mayonaise Mayonaise | 2 dl dl | |
Yoghurt op griekse wijze Yoghurt op griekse wijze | 2 dl dl | |
Sinaasappelsap Sinaasappelsap | 5 cl cl | |
Koriander
Koriander (fijngehakt) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKabeljauwburger met gestoofde venkel en sinaasmayonaise
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 190 °C.
- Schik de kabeljauwburgers in een ovenschaal en bedruppel met de zonnebloemolie. Bak gedurende 8 minuten in de oven.
- Snijd de venkelknollen in gelijke schijfjes of reepjes en stoof ze aan in de olijfolie. Laat zacht kleuren, kruid met peper en zout en laat 8 minuten verder stoven.
- Verwijder de zeste en pers de sinaasappel uit. Voeg het sap bij de venkel en stoof kort op een hoog vuur.
- Verwarm de taboulé. Meng alle ingrediënten voor de saus.
- Schik de taboulé op een bord met de gestoofde venkel.
- Leg krokante kabeljauwburger ernaast en werk af met de saus.