Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Voor het deeg (of kant en klaar pizzadeeg):
Broodmix
Broodmix (wit) | ||
Olijfolie Olijfolie | ||
Gedroogde oregano Gedroogde oregano |
Voor de ouders:
Gepelde tomaten Gepelde tomaten | 425 ml ml | |
Sjalotten
Sjalot (fijngesnipperd) | 2 | |
Chorizo
Chorizo (pikant, in plakjes) | 100 g g | |
Gele paprika's
Gele paprika (in reepjes) | 1 | |
Ricotta Ricotta | 150 g g | |
Rucola Rucola | 40 g g | |
Peper Peper |
Voor de kids:
Salami
Salami (in plakjes) | 100 g g | |
Ananas uit blik
Ananas uit blik (in stukjes) | 120 g g | |
Mozzarella
Mozzarella (in stukjes ) | ||
Basilicum Basilicum | bosjes bosje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKidsproof pizzette
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Bereid de broodmix zoals vermeld op de verpakking. Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel het deeg in 8 kleine porties. Bestuif elke portie met bloem en rol uit, bedruppel met olijfolie en bestrooi met de oregano. Leg het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 15 minuten in de oven.
- Bak de sjalotjes in olijfolie glazig. Giet er het blik tomaten bij en laat 10 minuten op een zacht vuur pruttelen.
- Ouders: Besmeer elke pizzetta met de tomatensaus. Beleg met de chorizo en de paprika en verdeel er de ricotta over. Kruid met peper en zet 10 minuten in de oven. Werk af met de rucola.Kids: Besmeer elke pizzetta met de tomatensaus. Beleg met de salami en de ananas en verdeel er de mozzarella over. Zet 10 minuten in de oven. Werk af met de basilicumblaadjes.