Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Pastis Pastis | 1,5 dl dl | |
Sinaasappelsap Sinaasappelsap | 5 el el | |
Citroensap Citroensap | 4 el el | |
Mosterd Mosterd | 2 el el | |
Bruine suiker Bruine suiker | 4 el el | |
Clementines
Clementines (gewassen & in plakjes) | 6 - 8 | |
Kippendijen Kippendij | 8 | |
Pastinaken
Pastinaak (geschild & in de lengte in parten) | 2 | |
Wortelen
Wortel (in plakken) | 2 | |
Tijmblaadjes
Tijmblaadjes (verse) | 1 el el | |
Peterselie
Peterselie (fijngehakt) | 2 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKippenstoofpotje met clementines
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Doe de Pastis, het clementinesap, het citroensap, de mosterd, de bruine suiker en 4 el olijfolie in een grote kom en kruid flink met zout en peper. Roer alles door elkaar.
- Doe de pastinaakparten en de wortelplakken in de kom met de marinade en voeg de kippenbouten, de plakjes clementines en de tijm toe. Schep om en zet 30 minuten in de koelkast.
- Verwarm de oven voor op 220°C. Schep de kip met de groenten en het sap in een grote ovenschotel. Zet 45 minuten in de oven.
- Werk af met de peterselie.