De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Pannetje van chipolata, aardappel en spiegelei

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Chipolata's Chipolata600 g g
Krielaardappelen Krielaardappel500 g g
Uien Ui
(gesnipperd)
1
Rode paprika's Rode paprika
(in blokjes)
1
Wortelen Wortel
(in dunne plakjes)
1
Peterselie Peterselie
(gehakt)
3 el el
Eieren Ei4
Zonnebloemolie Zonnebloemolie
Peper Peper
Zout Zout

Pannetje van chipolata, aardappel en spiegelei

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(42)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de krielaardappelen beetgaar in licht gezouten water.
  2. Verhit wat olie in een ovenbestendige koekenpan en bak de ui met de paprika en wortel zacht. Kruid met peper en zout. Schep de groenten uit de pan.
  3. Giet de aardappelen af en halveer ze. Verhit opnieuw wat olie in de pan en bak de aardappelen goudbruin. Schep uit de pan.
  4. Snij de chipolata in stukken van 3 cm en bak ze in de pan goudbruin. Voeg de aardappelen, groenten en peterselie toe en meng alles door elkaar. Maak met een lepel vier kuiltjes in de pan en breek hier telkens een ei over. Zet de pan 10 minuten in de oven. Kruid met peper. Serveer meteen.