Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rumsteaks Rumsteak | 4 | |
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge | 3 el el | |
Teentjes knoflook
Teentje knoflook (plat gedrukt) | 3 | |
Trostomaten Trostomaat | 4 | |
Basilicum
Basilicum (gehakt + extra om te garneren) | 2 el el | |
Peper Peper | ||
Zout Zout | ||
Tagliatelle
Tagliatelle (beetgaar gekookt) | 400 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSteak pizzaiola
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij aan de onderkant van de tomaten een kruisje. Leg ze 30 seconden in kokend water, laat schrikken in ijswater en haal de pel weg. Pureer de tomaten met een mixer of met een vork.
- Kruid het vlees met peper en zout. Verhit twee derde van de olijfolie en bak de look aan. Voeg het vlees toe en laat even meebakken.
- Doe de gepureerde tomaten met het basilicum in de pan. Kruid met peper en zout. Laat 15 minuten sudderen.
- Garneer met de verse basilicum en serveer bij de pasta.
TIP: Voeg eventeel nog een lepel tomatenpuree toe om de saus wat dikker te maken.