Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Rode uien Rode ui | 4 | |
Tijm Tijm | ||
Boter Boter | 50 g g | |
Suiker Suiker | 1 el el | |
Azijn Azijn | 1 tl tl | |
Wildfond Wildfond | 20 cl cl | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listWildsaus met gekaramelliseerde rode uien
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Snij de rode uien in reepjes en haal de blaadjes van enkele takjes tijm. Fruit beide in de boter en laat enkele minuten stoven. Bestrooi met de suiker en laat karamelliseren.
- Blus de uien met de azijn en voeg de wildfond toe. Laat even inkoken en kruid met peper en zout.