De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Zalm in een jasje van bladerdeeg met aspergesalade

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Zalmen in bladerdeeg Zalm in bladerdeeg
Witte asperges Witte asperge200 g g
Groene asperges Groene asperge
(punten)
200 g g
Krielaardappelen Krielaardappel300 g g
Gemengde sla Gemengde sla100 g g
Radijzen Radijs bussels bussel
Lente-uitjes Lente-ui2
Eieren Ei2
Bieslook Bieslook
(fijngehakt)
2 el el
Mosterd Mosterd3 tl tl
Mayonaise Mayonaise6 el el
Peper Peper
Zout Zout

Zalm in een jasje van bladerdeeg met aspergesalade

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

30 min.
(22)

Bereiding

  1. Bereid de zalm in bladerdeeg zoals vermeld op de verpakking. Schil de witte asperges met een dunschiller en snij het harde onderste stuk weg. Snij in stukken van 5 centimeter.Halveer de krieltjes.
  2. Kook de eieren in 6 minuten halfzacht. Kook de krieltjes en witte asperges in 10 minuten gaar in licht gezouten water. Voeg de laatste 2 minuten de groene aspergepunten toe.
  3. Meng de mosterd en de mayonaise met een scheutje water en breng op smaak met peper. Snij de lente-ui in ringen en de radijzen in dunne plakjes. Meng onder de sla.
  4. Pel de eieren en halveer ze. Giet de asperges en de krieltjes af en spoel onder koud water. Schep onder de sla. Meng er de dressing onder, leg er de eitjes bij en bestrooi met de bieslook. Breng verder op smaak met peper en zout.