Keukentips

04-11-2016

https://www.dekeukenvanlidl.be/Articles/Keukentips

« Terug
De keuken van Lidl

Keukentips

Ben jij een echte amateur in de keuken? Of reken jij jezelf tot het kransje topchefs van deze wereld, maar mis je nog wat snelheid en finesse? Onze keukentips zijn dan exact wat je nodig hebt! Simpele no-nonsense lifehacks die in enkele seconden uitgelegd zijn, maar waarmee je een heleboel tijd bespaart tijdens het koken. Aan de slag!

Vlees

Vlees

Iedereen kan een stukje vlees braden. Maar het mooi bruin bakken en er tegelijkertijd voor zorgen dat het lekker mals en sappig blijft? Da’s niet zo simpel! Wij geven je hier mee hoe je het best vlees klaarmaakt.

Gevogelte en eieren

Gevogelte en eieren

Gevogelte en eieren zijn delicaat om te bewaren en te bereiden. Geen zin in stress in de keuken? Met onze keukentips word je in no time een echte keukenprins(es)!

Groenten

Groenten

Groenten staan in een gezond voedingspatroon dagelijks op het menu. Gezond eten vergt echter wel wat tijd en moeite. Wassen, snijden, bewaren,… Met deze lifehacks spaar je ongetwijfeld veel tijd uit en kun je snel een lekkere portie verse groenten voor iedereen op tafel zetten!

Fruit en noten

Fruit en noten

Hoe snijd je fruit op een goede, eenvoudige manier? Hoe bewaar je noten? Wanneer is fruit rijp? Vragen die iedereen zich wel al eens heeft gesteld. Lidl to the rescue!

Smaakmakers

Smaakmakers

Een lekkere dressing of heerlijke kruiden tillen je gerechten naar een hoger niveau. Op het eerste gezicht misschien een klein detail, maar een wereld van verschil op je bord! Ga aan de slag met deze smaakmakers!

Allerlei

Allerlei

Wat doe ik met de rest van die blok feta? Hoe voorkom ik dat mijn satéspiesjes verbranden op de BBQ? Hoe maak ik confituurpotten luchtdicht? Simpele vragen met een simpel antwoord, dat je hier vindt.