De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Amusecups

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Amusecups met kipsla en kwarteleitje:

Amusecups Amusecup8
Bieslook Bieslook1 el el
Kwarteleitjes Kwarteleitje4
Kipsla Kipsla
(kant-en-klaar)
140 g g
Currypoeder Currypoeder1 tl tl

Amusecup met vitello tonato:

Amusecups Amusecup8
Kwarteleitjes Kwarteleitje4
Vitello tonnato Vitello tonnato150 g g
Peterselie Peterselie1 el el

Amusecups

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(20)

Bereiding

Amusecups met kipsla en kwarteleitje

  1. Hak de bieslook fijn. Kook de kwarteleitjes in 5 minuten gaar in kokend water. Pel de kwarteleitjes en halveer ze.
  2. Vul de amusecups met de kipsla. Werk af met een half kwarteleitje, bieslook en een snufje currypoeder.

Amusecup met vitello tonato

  1. Hak de peterselie fijn. Kook de kwarteleitjes in 5 minuten gaar in kokend water. Pel de kwarteleitjes en snij ze in plakjes.
  2. Vul de amusecups met de vitello tonato en werk af met een plakje kwartelei en de peterselie.