« Terug

Appel-perenstrudel

Videorecept

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

40 min.
Bereidingstijd
Niveau
Appel-perenstrudel
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 40 min.
  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Schil de appelen en peren en snij in blokjes. Meng het fruit met de tijm, veenbessen, rozijnen, walnoten en appelmoes.
  2. Rol het deeg uit op een bakplaat. Schep het fruitmengsel in het midden over de lengte van het deeg en vouw de twee bovenste randen naar binnen. Vouw nu de twee buitenste randen van de strudel naar binnen.
  3. Bestrijk het deeg met het eitje en bestrooi met de vanillesuiker. Zet 25 minuten in de oven tot de strudel goudbruin is