De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Appel-perenstrudel

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Bladerdeeg Bladerdeeg1 vellen vel
Appels Appel2
Peren Peer2
Tijmblaadjes Tijmblaadjes
(verse)
2 el el
Veenbessen Veenbessen
(gedroogde)
20 g g
Rozijnen Rozijnen20 g g
Walnoten Walnoten
(grof gehakt)
40 g g
Appelcompote Appelcompote3 el el
Eieren Ei
(geklutst)
1
Vanillesuiker Vanillesuiker8 g g

Appel-perenstrudel

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(47)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Schil de appelen en peren en snij in blokjes.Meng het fruit met de tijm, veenbessen, rozijnen, walnoten en appelmoes.
  2. Rol het deeg uit op een bakplaat. Schep het fruitmengsel in het midden over de lengte van het deeg envouw de twee bovenste randen naar binnen. Vouw nu de twee buitenste randen van de strudel naar binnen.
  3. Bestrijk het deeg met het eitje en bestrooi met de vanillesuiker. Zet 25 minuten in de oven tot de strudel goudbruin is