De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Appelcroissants

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Appels Appel
(Jonagold)
1
Bladerdeeg Bladerdeeg1 vellen vel
Suiker Suiker2 el el
Noten Noten
(gehakt)
3 el el
Eieren Ei
(losgeklopt)
1

Appelcroissants

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(37)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg uit en snij in acht driehoekjes. Bestrooi ze met de suiker en de nootjes.
  2. Snij de appels in plakjes en leg op het breedste stuk van elk driehoekje 1 of 2 plakjes.
  3. Rol de driehoekjes op als een croissant, besmeer met het losgeklopt ei en zet 20 minuten in de oven.

TIP: Je kan de appels ook eens vervangen door peren.