De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Ardeens gebraad met kaas, hesp en champignonsaus

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Ardeense gebraden Ardeens gebraad1
Gekookte ham Gekookte ham150 g g
Kaas Kaas
(in sneetjes)
250 g g
Champignons Champignons500 g g
Kookroom Kookroom250 ml ml
Sperziebonen Sperziebonen500 g g
Aardappelkroketten Aardappelkroket1 kg kg
Boter Boter40 g g
Peper Peper
Zout Zout

Ardeens gebraad met kaas, hesp en champignonsaus

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

60 min.
(58)

Bereiding

  1. Laat een klontje boter smelten. Kruid het gebraad met peper en zout. Leg het daarna in de boter en braad het vlees aan beide kanten mooi bruin. Voeg daarna een beetje water toe en laat het vlees verder braden. Draai het regelmatig om.
  2. Maak de champignons schoon. Stoof ze in een klontje boter en kruid met peper en zout. Voeg daarna de room toe en laat even doorkoken. Breng verder op smaak met peper en zout.
  3. Snijd het gebraad in schijfjes. Leg het in een ovenschaal en leg tussen elke snede gebraad een snede hesp en kaas. Giet daarna de champignonsaus over het gebraad en plaats het een halfuur in de oven op 180 °C.
  4. Maak ondertussen de prinsessenbonen schoon. Kook daarna de boontjes en kruid met peper en zout.
  5. Serveer met de aardappelkroketten.