« Terug

Aubergineschotel à la parmigiana

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

25 min.
Bereidingstijd
Niveau
Aubergineschotel à la parmigiana
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 25 min.
  1. Snipper de sjalotjes en de knoflook fijn en laat ze zachtjes stoven in een beetje olijfolie gedurende 5 à 10 minuten. Roer los met de witte wijn.
  2. Voeg de tomaten toe, samen met de basilicum en de honing. Breng op smaak met peper en zout en cayennepeper. Laat gedurende 10 minuten pruttelen. Mix glad.
  3. Snij de aubergines in plakken en bak ze in olijfolie. Bestrooi ze met wat zout. Giet de saus over de gebakken aubergines en werk af met geraspte grana padano.  

TIP: Dit gerechtje is zowel warm, lauw als koud lekker.

Recept geïnspireerd door Sophie, Tomato Lover, in het kader van de Foodie Files. Lees hier meer!