« Terug

BBQ-worsten met gegrilde ijsbergsla, notencrunch en fetadressing

BBQ

Videorecept

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

30 min.
Bereidingstijd
Niveau
BBQ-worsten met gegrilde ijsbergsla, notencrunch en fetadressing
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 30 min.
  1. Rooster de walnoten kort in een droge koekenpan. Voeg de honing, de tijmtakjes en een klein scheutje water toe en laat 3 minuten karamelliseren. Schep de noten op bakpapier en bestrooi met zout. Laat afkoelen en hak ze daarna grof.
  2. Doe de gepelde look, feta, zure room, mayonaise, melk en peterselie in een blender. Kruid met peper en zout en mix glad.
  3. Gril de worsten goudbruin en gaar op de barbecue of in een grillpan. Snij de ijsbergsla in kwarten. Kruid met peper en zout en bedruppel met olijfolie. Gril ze langs de snijkanten goudbruin.
  4. Leg de stukken ijsbergsla op een schaal. Leg er de worsten bij. Verdeel er de rode uiringen over en bedruppel met de fetadressing. Bestrooi met de nootjes. Werk af met de bieslook en serveer meteen.