Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Bananen Banaan | 300 g g | |
Tarwebloem
Tarwebloem (gezeefd) | 240 g g | |
Bakpoeder Bakpoeder | 1 el el | |
Boter Boter | 100 g g | |
Suiker Suiker | 200 g g | |
Vanillesuiker Vanillesuiker | 8 g g | |
Eieren Ei | 2 | |
Gemengde noten
Gemengde noten (gehakt) | 75 g g | |
Yoghurt Yoghurt | 120 ml ml | |
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBananenbrood
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet een cakevorm in en bekleed met bakpapier.
- Prak de bananen. Voeg het bakpoeder en het zout bij de bloem.
- Mix de boter met de suiker en vanillesuiker. Voeg 1 voor 1 de eieren en de yoghurt toe. Schep door het bloemmengsel.
- Schep de bananenpuree en de gehakte noten door het beslag. Giet in de cakevorm en zet 1 uur in de oven. Laat afkoelen.
TIP: Steek het als een extraatje in de brooddoos van je kinderen!