« Terug

Blini’s met gerookte zalmpaté

Lente

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

15 min.
Bereidingstijd
Niveau
Blini’s met gerookte zalmpaté
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 15 min.
  1. Snij de zalm zo fijn mogelijk. Voeg de mascarpone toe en meng tot een grove paté.
  2. Was de limoen grondig, rasp de schil en pers de helft uit. Snij de lente-ui in ringen. Meng limoenrasp en 2/3de van de lente-ui door de zalmpaté. Breng op smaak met limoensap en wat peper.
  3. Snij de komkommer met een dunschiller in sliertjes. Besmeer de blini’s met de zalmpaté en werk af met de resterende lente-ui, komkommersliertjes en bieslook.