De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Broccoli-camembertpizza

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Steenovenpizzas margherita Steenovenpizza margherita1
Broccoli's Broccoli
(in roosjes)
1
Camembert Camembert200 g g
Champignons Champignons
(in plakjes)
100 g g
Rode uien Rode ui
(in ringen)
1
Pindanoten Pindanoten
(gezouten en gehakt)
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge2 el el

Broccoli-camembertpizza

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(6)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de pizza's op een met bakpapier beklede bakplaat.
  2. Kook de broccoliroosjes in 3 minuten beetgaar. Snij de kaas in blokjes.
  3. Verdeel de broccoli en de noten over de pizza’s. Verdeel er ook de champignons en ui over. Beleg met de camembert, bedruppel met de olijfolie en bak de pizza’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.

TIP: In plaats van camembert kan je ook mozzarella gebruiken.