« Terug

Bruschetta met americain natuur en gepocheerd ei

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

15 min.
Bereidingstijd
Niveau
Bruschetta met americain natuur en gepocheerd ei
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 15 min.
  1. Roer de eierdooier, mosterd, ketchup en olie onder het vlees. Meng er 2/3 van de bieslook, de kappertjes, de chilipeper, de augurk en de sjalot onder.
  2. Kruid met peper en zout.
  3. Grill de sneetjes ciabatta goudbruin, ga er met een doorgesneden teentje look over en bedruppel met olijfolie.
  4. Pocheer de eieren.
  5. Beleg het brood met de américain en bestrooi met de resterende bieslook.
  6. Leg het gepocheerde ei op een ander sneetje brood en kruid met peper en zout. Serveer bij de bruschetta américain.