Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Peterselie
Peterselie (handvol) | 1 | |
Sjalotten Sjalot | 1 | |
Minutensteaks
Minutensteak (in reepjes) | 400 g g | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 tl tl | |
Cayennepeper Cayennepeper | 1 tl tl | |
Tortilla-wraps Tortilla-wrap | 8 | |
Geraspte kaas naar keuze Geraspte kaas naar keuze | 120 g g | |
Kidneybonen
Kidneybonen (gespoeld) | 255 g g | |
Bieslook
Bieslook (fijngehakte) | 2 el el | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Voor de relish:
Uien Ui | 1 | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 1 | |
Rode paprika's Rode paprika | 2 | |
Water Water | 8 el el | |
Paprikapoeder Paprikapoeder | 1 tl tl | |
Azijn Azijn | 4 el el | |
Suiker Suiker | 2 el el |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBurrito’s met runderreepjes & kidneybonen
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Verwijder voor de relish de pitjes van de paprika’s en snij in stukken. Pel de ui en snij in partjes. Pel de look. Doe de look met de ui en de paprika in de mixkom en hak 10 seconden/stand 5. Giet een scheutje olijfolie in de mixkom en fruit roast/5 minuten/100°C. Voeg paprikapoeder, water, azijn, suiker, peper en zout toe en laat 30 minuten/100°C/stand 1 inkoken. Pureer daarna 10 seconden/stand 5. Schep uit de mixkom en zet koel. Maak de mixkom schoon.
- Pel de sjalot en de knoflook en doe samen met de peterselie in de mixkom. Hak 6 seconden/stand 5. Duw de restjes met de spatel naar beneden. Giet er een scheutje olijfolie bij en fruit roast/3 minuten/100°C. Voeg de runderreepjes in 2 delen toe en roast/4 minuten/100°C, zonder maatbeker. Voeg de kidneybonen en de specerijen toe, kruid met peper en zout en meng reverse/100°C/2 minuten/stand 1.
- Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel het vlees-bonenmengsel over de wraps. Rol op en leg ze in een ingevette ovenschaal met de naad naar beneden. Verdeel er de paprikarelish over en strooi er de kaas over. Zet 10 minuten in een oven van 200°C. Werk af met de bieslook.