« Terug

Burrito’s met runderreepjes & kidneybonen

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

60 min.
Bereidingstijd
Niveau
Burrito’s met runderreepjes & kidneybonen_main
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 60 min.
  1. Verwijder voor de relish de pitjes van de paprika’s en snij in stukken. Pel de ui en snij in partjes. Pel de look. Doe de look met de ui en de paprika in de mixkom en hak 10 seconden/stand 5. Giet een scheutje olijfolie in de mixkom en fruit roast/5 minuten/100°C. Voeg paprikapoeder, water, azijn, suiker, peper en zout toe en laat 30 minuten/100°C/stand 1 inkoken. Pureer daarna 10 seconden/stand 5. Schep uit de mixkom en zet koel. Maak de mixkom schoon.
  2. Pel de sjalot en de knoflook en doe samen met de peterselie in de mixkom. Hak 6 seconden/stand 5. Duw de restjes met de spatel naar beneden. Giet er een scheutje olijfolie bij en fruit roast/3 minuten/100°C. Voeg de runderreepjes in 2 delen toe en roast/4 minuten/100°C, zonder maatbeker. Voeg de kidneybonen en de specerijen toe, kruid met peper en zout en meng reverse/100°C/2 minuten/stand 1.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel het vlees-bonenmengsel over de wraps. Rol op en leg ze in een ingevette ovenschaal met de naad naar beneden. Verdeel er de paprikarelish over en strooi er de kaas over. Zet 10 minuten in een oven van 200°C. Werk af met de bieslook.