« Terug

Cocktailbrochettes met Provençaalse saus, multicolorsla en frietjes

BBQ

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

30 min.
Bereidingstijd
Niveau
Cocktailbrochettes met Provençaalse saus, multicolorsla en frietjes
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 30 min.

Slecht weer? Geniet ook binnenshuis van heerlijk vers BBQ-vlees dankzij dit receptidee!

  1. Snipper de ui en knoflook fijn.
  2. Was en snij de paprika en courgette in blokjes. Was ook de multicolorsalade.
  3. Fruit de ui en knoflook glazig in een klontje boter. Voeg daarna de groenten toe en laat ze meestoven.
  4. Kruid alles met peper, zout, oregano en basilicum.
  5. Voeg de tomatenblokjes toe.
  6. Laat de Provençaalse saus op een laag vuur stoven tot wanneer de groenten beetgaar zijn en bak ondertussen de frietjes.
  7. Verhit een flinke scheut olijfolie in een grillpan en bak de brochettes.
  8. Serveer de brochettes met de Provençaalse saus, de frietjes en de multicolorsla.