« Terug

Curry/kokos ratatouille met zoete aardappel & zalm

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

30 min.
Bereidingstijd
Niveau
Curry/kokos ratatouille met zoete aardappel & zalm
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 30 min.
  1. Snijd de ui en knoflook fijn en fruit glazig aan in een stoofpot. Voeg de kokosmelk, de bouillon en de specerijen toe.
  2. Snijd ondertussen de zoete aardappel en de paprika in gelijke stukken (niet te groot).
  3. Voeg de zoete aardappel toe aan de kookpot en laat garen. Voeg na een 5-tal minuutjes ook de paprika toe en laat het geheel pruttelen en gaarkoken. Als laatste kan je de spinazie toevoegen.
  4. Grill ondertussen de zalmfilets en de kerstomaatjes in een grillpan met een beetje olijfolie
  5. Neem een diep bord en schep er de curry/kokos ratatouille in. Leg daar bovenop de zalmfilet en de kerstomaatjes.
  6. Werk af met citroenzeste en verse peterselie.

Elke dag de rit om de kinderen af te zetten, naar het werk sprinten, dan zorgen dat het avondeten in een goeie tijd op tafel komt,… da’s toch eigenlijk ook topsport. En daarom hebben wij aan de nutritionist van Deceuninck - Quick-Step, gevraagd wat je best kan eten, om er dag na dag een patat op te kunnen geven.

Ontdek hier alle recepten van Marije.