Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Blauwe bessen
Blauwe bes (+ extra voor de afwerking) | 250 g g | |
Roomijs Roomijs | 4 bolletjes bolletje | |
Bavarois met fruit Bavarois met fruit | 4 | |
Chocolademousse Chocolademousse | 170 g g | |
Frambozen
Framboos (voor de afwerking) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listDessertbordje met bavarois, chocolademousse en rood fruit
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Mix de blauwe bessen fijn met het roomijs. Verdeel over glazen en werk af met enkele frambozen en blauwe bessen.
- Schik de minibavarois en een mooie eetlepel chocolademousse op de borden. Werk af met frambozen en serveer meteen.
ONZE WIJNTIP: Velada Pink Moscato Mediterráneo