Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Tortilla-wraps Tortilla-wrap | 2 |
Voor de dipsaus:
Erwten
Erwten (diepgevroren) | 500 g g | |
Ricotta Ricotta | 250 g g | |
Teentjes knoflook Teentje knoflook | 0,5 | |
Olijfolie Olijfolie | 4 el el | |
Citroenen
Citroen (geperst) | 1 | |
Groentebouillon Groentebouillon | 1 blokjes blokje | |
Water Water | ||
Munt Munt | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listDipsaus van erwtjes & ricotta
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Kook de erwtjes in 12 à 15 minuten gaar in eenzelfde volume water met het bouillonblokje. Laat ze schrikken onder koud water, zodat ze hun mooie frisgroene kleur behouden. Laat afkoelen.
- Mix alle ingrediënten voor de dip in de blender tot een smeuïge saus. Voeg indien nodig een beetje water toe. Proef en breng indien nodig verder op smaak.
- Snij de tortilla in stukjes en bak ze krokant in de grillpan. Serveer bij de dip.