De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Dipsaus van erwtjes & ricotta

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Tortilla-wraps Tortilla-wrap2

Voor de dipsaus:

Erwten Erwten
(diepgevroren)
500 g g
Ricotta Ricotta250 g g
Teentjes knoflook Teentje knoflook0,5
Olijfolie Olijfolie4 el el
Citroenen Citroen
(geperst)
1
Groentebouillon Groentebouillon1 blokjes blokje
Water Water
Munt Munt
Peper Peper
Zout Zout

Dipsaus van erwtjes & ricotta

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

35 min.
(5)

Bereiding

  1. Kook de erwtjes in 12 à 15 minuten gaar in eenzelfde volume water met het bouillonblokje. Laat ze schrikken onder koud water, zodat ze hun mooie frisgroene kleur behouden. Laat afkoelen.
  2. Mix alle ingrediënten voor de dip in de blender tot een smeuïge saus. Voeg indien nodig een beetje water toe. Proef en breng indien nodig verder op smaak.
  3. Snij de tortilla in stukjes en bak ze krokant in de grillpan. Serveer bij de dip.