De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Dunne lende uit de wok

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Basmatirijst Basmatirijst400 g g
Lente-uitjes Lente-ui
(in ringen)
4
Dunne lende Dunne lende600 g g
Rode paprika's Rode paprika
(in blokjes)
1
Courgettes Courgette
(in blokjes)
1
Rode uien Rode ui
(fijngesnipperd)
1
Stronkjes witloof Stronkje witloof
(in reepjes)
2
Olijfolie Olijfolie100 ml ml
Currypoeder Currypoeder2 el el
Hot & spicy kruiden Hot & spicy kruiden2 el el
Kippenbouillon Kippenbouillon1 blokjes blokje
Citroensap Citroensap0,5
Water Water
(lauw)
100 ml ml

Dunne lende uit de wok

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

40 min.
(59)

Bereiding

  1. Haal de dunne lende uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Snij de dunne lende in gelijke reepjes
  2. Verhit de helft van de olijfolie in een pan op een middelhoog vuur en bak de vleesreepjes kort.
  3. Voeg daarna de rest van de olijfolie toe en wok de paprka, courgette, rode ui en witloof.
  4. Los het bouillonblokje op in het lauwe water, voeg toe aan de wok met groenten en werk af met het currypoeder, hot & spicy kruiden en citroensap. Voeg het vlees toe aan de wok en laat even pruttelen.
  5. Kook de basmatirijst volgens de instructies op de verpakking.
  6. Serveer de wok, met de rijst en werk af met pijpajuin.