Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Basmatirijst Basmatirijst | 400 g g | |
Lente-uitjes
Lente-ui (in ringen) | 4 | |
Dunne lende Dunne lende | 600 g g | |
Rode paprika's
Rode paprika (in blokjes) | 1 | |
Courgettes
Courgette (in blokjes) | 1 | |
Rode uien
Rode ui (fijngesnipperd) | 1 | |
Stronkjes witloof
Stronkje witloof (in reepjes) | 2 | |
Olijfolie Olijfolie | 100 ml ml | |
Currypoeder Currypoeder | 2 el el | |
Hot & spicy kruiden Hot & spicy kruiden | 2 el el | |
Kippenbouillon Kippenbouillon | 1 blokjes blokje | |
Citroensap Citroensap | 0,5 | |
Water
Water (lauw) | 100 ml ml |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listDunne lende uit de wok
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Haal de dunne lende uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Snij de dunne lende in gelijke reepjes
- Verhit de helft van de olijfolie in een pan op een middelhoog vuur en bak de vleesreepjes kort.
- Voeg daarna de rest van de olijfolie toe en wok de paprka, courgette, rode ui en witloof.
- Los het bouillonblokje op in het lauwe water, voeg toe aan de wok met groenten en werk af met het currypoeder, hot & spicy kruiden en citroensap. Voeg het vlees toe aan de wok en laat even pruttelen.
- Kook de basmatirijst volgens de instructies op de verpakking.
- Serveer de wok, met de rijst en werk af met pijpajuin.