« Terug

Easy peasy pitapizza

Lekker elke dag

Videorecept

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

20 min.
Bereidingstijd
Niveau
Easy peasy pitapizza
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 20 min.
  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Snij de pitabroodjes rondom open. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg er de opengesneden pitabroodjes, met de zachte kant naar boven, op.
  2. Smeer telkens een lepel van de passata over de broodjes. Verdeel er de groenten en de stukjes chipolata over, kruid met peper en zout en bestrooi met de mozzarella. Druppel er nog wat olijfolie over.
  3. Zet de bakplaat 12 minuten in de oven. Werk de pitapizza's voor het serveren af met een plukje rucola.