« Terug

Eiercurry met homemade naanbrood

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

45 min.
Bereidingstijd
Niveau
Eiercurry met homemade naanbrood
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 45 min.
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Kneed de yoghurt met de bloem, het bakpoeder en het zout tot een samenhangend deeg. Dek af met plastic folie en laat 15 minuten rusten.
  2. Kook de eieren in 8 minuten hard.
  3. Verhit een scheut olie in een pan en bak de ui met de knoflook glazig. Voeg het currypoeder toe en bak even mee. Schep er de tomatenblokjes en de sperzieboontjes onder en laat nog 2 minuten meebakken. Giet er het water bij en voeg een snuf zout toe. Laat 15 minuten op een laag vuur pruttelen.
  4. Verdeel het deeg in 4 porties en rol ze uit op een met bloem bestoven werkblad. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en kruid met peper en zout. Druppel er olijfolie over, prik er met een vork gaatjes in en bak ze in 14 minuten goudbruin in de oven.
  5. Pel en halveer de eieren. Leg ze in de saus en laat nog 2 minuten doorwarmen. Werk af met de koriander. Serveer er het naanbrood bij.