De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Eieren uit de oven met parmaham

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Parmaham Parmaham100 g g
Boter Boter30 g g
Broden Brood4 sneetjes sneetje
Eieren Ei4
Peper Peper
Zout Zout

Eieren uit de oven met parmaham

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

25 min.
(10)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Snij de ham in reepjes en bak deze lichtjes aan. Vet 4 ramequins in met de boter. Verwijder de korsten van het brood en druk het brood aan in de ramequins.
  3. Verdeel er de ham over en breek een ei in elke ramequin. Kruid met peper en zout. Bak 15 minuten in de oven.

TIP: Je kunt naar smaak nog andere ingrediënten toevoegen, bijvoorbeeld chorizo, verse kruiden, knoflook,...