Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Vellen pizzadeeg Vel pizzadeeg | 2 | |
Pesto
Pesto (groene) | 150 g g | |
Mozzarella
Mozzarella (in blokjes) | 125 g g | |
Kerstomaten
Kerstomaat (in partjes) | 150 g g | |
Basilicum
Basilicum (fijngesneden) | ||
Pijnboompitten Pijnboompitten | 30 g g | |
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listEmpanadas caprese
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak de caprese salade: meng de kerstomaten met de mozzarella, de pijnboompitten en het basilicum. Giet er wat olijfolie bij en kruid met peper en zout. Schep om.
- Verwarm de oven voor op 180°C. Haal met een ronde vorm cirkels uit het deeg en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Besmeer elke deegcirkel met de pesto en beleg met een flinke lepel van de caprese salade. Plooi dicht en duw de randen met een vork goed aan. Zet 15 minuten in de oven.