« Terug

Entrecôte tagliata

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

20 min.
Bereidingstijd
Niveau
Entrecôte tagliata
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 20 min.
  1. Meng de kerstomaten, sjalotten en knoflook. Breng op smaak met de olijfolie, citroensap, olijfolie, peper van de molen en zout
  2. Haal de entrecôtes uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Wrijf ze in met olijfolie. Laat een grillpan heet worden en leg het vlees in de pan. Bak aan beide zijden 1 minuut. Haal het vlees uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie.
  3. Kook de tagliatelle gaar volgens de instructies op de verpakking.
  4. Verdeel de rucola over de borden met de kaas, citroenzeste en het tomatenmengsel. Snijd het vlees in plakjes en dresseer het op de salade. Serveer met de tagliatelle.