« Terug

Escabeche van oesters en grijze garnalen

Eindejaarsfeesten

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

30 min.
Bereidingstijd
Niveau
Escabeche van oesters en grijze garnalen
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 30 min.
  1. Snij de tomaten en selder in blokjes. Maak de oesters open en vang het oestervocht op. Meng de tomaten- en selderblokjes met de oesters, het oestervocht en de grijze garnalen. Snipper de sjalot en voeg toe. Rasp er ook de schil van de limoen over.
  2. Meng het sap van de limoen met de olijfolie en warm licht op. Meng met de rest van de ingrediënten en kruid met peper en zout. Snipper een handvol bieslook en werk er de escabeche mee af.

ONZE WIJNTIP: Loire, Taille aux buis AOP, 2015