« Terug
Everzwijnragout met paddenstoelenmengeling
Wild
Toevoegen aan favorieten
Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.
Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.
Cookies have to be enabled to store favorites.
Afdrukken
Voorstellen
Recept delen
Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.
Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.
Cookies have to be enabled to store favorites.
Bereiding
Kooktijd:
40 min.
Extra tijdsinformatie:
25 min. stoven
- Verwarm de frietketel voor op 180 °C.
- Laat de boter kleuren in een hete stoofpan. Bak er de everzwijnragout in aan. Voeg de sjalotten en paddenstoelen toe en laat even doorstoven met de fond en witte wijn. Werk af met de peperroomsaus en laat nog 20 minuten zacht doorstoven onder deksel.
- Frituur de aardappelkroketten.
- Serveer de everzwijnragout met enkele kroketten. Werk af met gehakte peterselie.