Keukentips

Taal

NL | FR
Boodschappenlijst Favoriete recepten Favorieten
« Terug

Everzwijnragout met paddenstoelenmengeling

Wild

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

40 min.
Bereidingstijd
Niveau
Everzwijnragout met paddenstoelenmengeling
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Bereiding

Kooktijd: 40 min.
Extra tijdsinformatie:

25 min. stoven

  1. Verwarm de frietketel voor op 180 °C.
  2. Laat de boter kleuren in een hete stoofpan. Bak er de everzwijnragout in aan. Voeg de sjalotten en paddenstoelen toe en laat even doorstoven met de fond en witte wijn. Werk af met de peperroomsaus en laat nog 20 minuten zacht doorstoven onder deksel.
  3. Frituur de aardappelkroketten.
  4. Serveer de everzwijnragout met enkele kroketten. Werk af met gehakte peterselie.