« Terug

Fazantragu met pasta

Wild

Videorecept

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

50 min.
Bereidingstijd
Niveau
Fazantragu met pasta
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 50 min.
  1. Snipper de sjalotten. Snij de champignons in partjes en de geschilde wortelen in blokjes. Kruid de fazantfilets met peper en zout en bak ze rondom bruin in olijfolie. Hak de ham fijn en voeg toe. Schep er de gesnipperde sjalot, champignons en wortelblokjes onder en pers er de look bij. Bak 1 minuut verder. Blus met de wijn en laat de alcohol verdampen. Giet er de bouillon bij en breng aan de kook. Zet het vuur zacht, zet het deksel op de pot en laat 30 minuten sudderen.
  2. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Haal de fazant uit de pan en trek het vlees met 2 vorken uit elkaar. Laat het vocht wat verder inkoken en voeg dan het vlees opnieuw toe. Roer er de peterselie en het citroensap onder.
  3. Giet de pasta af en schep onder de ragu. Bestrooi met de kaas en serveer meteen.