« Terug

Fris yoghurtsoepje met gerookte eend en munt

Lente

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

15 min.
Bereidingstijd
Niveau
Fris yoghurtsoepje met gerookte eend en munt
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 15 min.
  1. Snipper de sjalot. Hak of pers de knoflook fijn. Hak enkele handjes kruiden fijn en de amandelen grof. Rooster de amandelen goudbruin.
  2. Meng het water met de kippenbouillonpasta en de yoghurt. Breng op smaak met de fijngehakte kruiden, de gesnipperde sjalot en de geperste knoflook. Voeg het sap en de geraspte schil van de limoen toe. Kruid met peper en zout.
  3. Verdeel het yoghurtsoepje over borden of kommen en werk af met de gerookte eend en de geroosterde amandelen. Serveer goed gekoeld.