« Terug

Frisse pastasalade met nectarines en ham

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

25 min.
Bereidingstijd
Niveau
Frisse pastasalade met nectarines en ham
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 25 min.
  1. Meng de look, met de suiker, het limoensap, de helft van het basilicum en een scheut olijfolie onder de kerstomaten. Kruid met peper en zout en knijp de tomaatjes met je handen zachtjes open. Meng alles goed door elkaar.
  2. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet af en bewaar 100 ml kookvocht. Schep de pasta onder de zachte tomaatjes. Giet er eventueel wat kookvocht bij als de salade niet smeuïg genoeg is.
  3. Schep de mozzarellabolletjes, partjes nectarine, de ham en de rucola onder de pasta. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout. Werk af met de pijnboompitjes en het resterende basilicum.