Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Uien Ui | 1 | |
Bladspinazie Bladspinazie | 120 g g | |
Groene asperges Groene asperge | 120 g g | |
Eieren Ei | 8 | |
Gedroogde oregano Gedroogde oregano | 2 tl tl | |
Feta Feta | 120 g g | |
Gemengd gehakt Gemengd gehakt | 200 g g | |
Basilicumblaadjes
Basilicumblaadje (handvol) | 1 | |
Olijfolie Olijfolie | ||
Peper Peper | ||
Zout Zout |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFrittata met gemengd gehakt, spinazie en feta
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Pel de ui en snij in partjes. Doe samen met de spinazie in de mixkom en hak turbo/5 seconden. Voeg een scheutje olijfolie toe en fruit de groenten roast/2 minuten/100°C. Voeg het gehakt toe, kruid met peper en zout en roast/6 minuten/130°C. Vet een ovenschaal in en verdeel er de groenten en het gehakt over. Snij het harde onderste stuk van de asperges weg en verdeel over het gehakt. Kruid met peper en zout.
- Verwarm de oven voor op 200°C. Breek de eieren in de mixkom. Voeg de oregano, peper en zout toe en mix 10 seconden/stand 5. Giet het mengsel in de ovenschaal, brokkel er de feta over en zet de frittata 15 minuten in de oven. Werk af met de basilicumblaadjes. Serveer meteen.