Het recept is toegevoegd aan je favorieten.
Toon favorietenHet recept is verwijderd uit je favorieten.
Toon favorietenEr is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Ingrediënten
Diepvriesframbozen Diepvriesframbozen | 150 g g | |
Suiker Suiker | 1 el el | |
Ricotta Ricotta | 250 g g | |
Citroenen
Citroen (geraspt (zeste) ) | 1 | |
Mango's
Mango (in blokjes) | 0,25 | |
Groene appels
Groene appel (in plakjes) | 0,25 | |
Kiwi's
Kiwi (in reepjes) | 1 | |
Blauwe bessen Blauwe bes | 10 | |
Frambozen
Framboos (verse) | 10 | |
Aardbeien
Aardbei (in kwartjes) | 10 | |
Walnoten
Walnoten (gehakt) | 10 | |
Munt Munt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFruitdessert met sorbet
Je vindt dit recept leuk.
Je vindt dit recept niet meer leuk.
Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.
Bereiding
- Maak sorbet van de diepvriesfambrozen met een sorbet maker. Bewaar de sorbet even in de diepvries tot je hem nodig hebt. Wie geen ijsmachine heeft, kan voor ‘nice cream’ gaan: mix de bevroren frambozen met een klein geutje water tot een gladde massa in een keukenrobot of stevige blender met icecrush-functie.
- Klop de ricotta samen met de citroenzeste en suiker op tot een luchtige massa.
- Dresseer de citroen-ricotta op de borden, werk af met het fruit, de noten en een bolletje sorbet.
- Garneer met de munt.
Tips om je foto's te pimpen:
- Smeer de ricotta uit met de bolle kant van de lepel
- Varieer met de vormen en kleuren van fruit
- Verse kruiden zorgen voor een frisse look