« Terug

Fusillibowl met erwtjes, witloof en eendenborstfilet

Lente

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

40 min.
Bereidingstijd
Niveau
Fusillibowl met erwtjes, witloof en eendenborstfilet
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 40 min.
  1. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Kruid de eendenfilets met peper en zout en schroei ze aan beide zijden in hete boter dicht. Zet het deksel op de pan, draai het vuur lager en laat een paar minuten verder garen. Haal uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie.
  2. Halveer de witloofstronken in de lengte, verwijder de harde kern en snij in reepjes. Roerbak, samen met de erwtjes en de geperste look, 2 minuten in boter. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Meng de room met de eierdooiers in een kom.
  4. Giet bij de groenten en roer goed.
  5. Meng er de pasta onder en verdeel over 4 kommen. Snij de eendenfilets in plakjes en schik ze op de pasta. Werk af met wat kaas, geroosterde pijnboompitten en gehakte bieslook.