De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gazpacho van watermeloen

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Watermeloenen Watermeloen
(in blokjes + wat extra om te garneren)
200 g g
Tomaten Tomaat
(grof gehakt)
2
Rode paprika's Rode paprika
(grof gehakt)
1
Uien Ui
(grof gehakt)
1
Teentjes knoflook Teentje knoflook
(geperst)
1
Koriander Koriander
(+ extra om te garneren)
Broden Brood2 sneetjes sneetje
Azijn Azijn2 el el
Olijfolie extra vierge Olijfolie extra vierge2 el el
Passata Passata200 ml ml
Rietsuiker Rietsuiker
Peper Peper
Zout Zout

Gazpacho van watermeloen

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

15 min.
(8)

Bereiding

  1. Doe alle versneden fruit en groenten in een mengkom. Doe er de olijfolie bij, samen met de tomatenpassata en de azijn.
  2. Snij de korsten van het wit brood, scheur in stukjes en doe, samen met de koriander in de kom. Roer alles om. Dek de schaal af met vershoudfolie en zet een tweetal uren in de koelkast.
  3. Mix alles in een blender. Proef en breng op smaak met peper en zout en eventueel wat rietsuiker. Mix nog even door. Schep de soep in kommetjes en werk af met stukjes meloen en koriander.

TIP: Schep er nog een lepeltje zure room op.