De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs
Gegrilde minutensteak met lookboter & minikrieltjes

Het recept is toegevoegd aan je favorieten.

Toon favorieten

Het recept is verwijderd uit je favorieten.

Toon favorieten

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

Ingrediënten

Minutensteaks Minutensteak4
Krielaardappelen Krielaardappel
(Bourgondische minikrieltjes)
500 g g
Kruidenboter Kruidenboter200 g g
komkommers Komkommer1
Tomaten Tomaat2
Mosterdvinaigrette Mosterdvinaigrette2 dl dl
Olijfolie Olijfolie1 dl dl
Peper Peper
Zeezout Zeezout

Gegrilde minutensteak met lookboter & minikrieltjes

Je vindt dit recept leuk.

Je vindt dit recept niet meer leuk.

Er is een fout opgetreden. Probeer het nog een keer.

20 min.
(50)

Bereiding

  1. Verwarm een grillpan. Kruid de minutensteaks met peper en zout en smeer in met wat olijfolie. Grill ze in ruitmotief.
  2. Bak de krieltjes in de rest van de olijfolie.
  3. Snijd de komkommer in repen met een dunschiller en snijd de tomaat in partjes. Meng met de komkommer en werk af met de mosterdvinaigrette.
  4. Serveer de minutensteaks met een schijfje lookboter erop.
  5. Schik er de minikrieltjes en de komkommer-tomaatsalade bij.