« Terug

Gehaktbroodje met oude kaas en spinazie

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

60 min.
Bereidingstijd
Niveau
Gehaktbroodje met oude kaas en spinazie_main_PLAY
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 60 min.
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng de spinazie, de look, de lente-ui, het ei, de tomatenpuree, de kaas en het paneermeel onder het gehakt. Kruid met peper en zout.
  2. Doe het gehakt in een beboterde cakevorm. Druk goed aan zodat er geen lucht in zit. Zet 45 minuten in de oven.
  3. Kook de aardappelen gaar. Giet ze af en stamp, met een scheutje melk en een klont boter tot puree. Kruid met het nootmuskaat, peper en zout.
  4. Haal het gehaktbroodje uit de vorm en snijd in plakjes. Verdeel de puree over de borden en leg er telkens 2 plakjes van het gehakt bij. Serveer met wat mosterd.