« Terug

Gemberkoekjes met een frisse gemberlimonade

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

35 min.
Bereidingstijd
Niveau
Gemberkoekjes met een frisse gemberlimonade
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Cookies have to be enabled to store favorites.

Bereiding

Kooktijd: 35 min.
  1. Verwarm de oven voor op 160°C. Klop de suiker met de boter glad en romig. Roer er de honing en het water onder. Meng het bakpoeder, nootmuskaat en zout onder de bloem en voeg in delen toe aan het botermengsel. Voeg de gembershot toe en meng alles goed onder elkaar.
  2. Leg hoopjes van het mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat. Duw de hoopjes een beetje plat en zet 15 minuten in de oven.
  3. Meng de gembershot met het limoensap, de honing en het spuitwater. Verdeel over 4 longdrink glazen, vul aan met ijs en werk af met een takje tijm en een plakje komkommer. Serveer de limonade bij de koekjes.