Keukentips

Taal

NL | FR
Boodschappenlijst Favoriete recepten Favorieten
« Terug

Gepaneerde Parijse champignons

Videorecept

Lekker elke dag

Toevoegen aan favorieten

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

20 min.
Bereidingstijd
Niveau
Gepaneerde Parijse champignons
Afdrukken Voorstellen

Het recept werd toegevoegd aan je favorieten.

Het recept was al toegevoegd aan je favorieten.

Bereiding

Kooktijd: 20 min.
  1. Maak de champignons schoon, snij de steeltjes eraf en snij eventueel grote champignons doormidden.
  2. Meng de bloem met de kaas, de peterselie, het paprikapoeder en kruid met peper en zout. Zet drie schaaltjes klaar met de bloem, de geklutste eieren en het paneermeel.
  3. Prik een satéprikker aan een champignon, haal hem door het ei, dan door de bloem, dan weer door het ei en dan door het paneermeel. De champignon zou  aan alle kanten bedekt moeten zijn. Doe dit met alle champignons.
  4. Verhit een flinke bodem olie in een diepe pan. Leg met een lepel de champignons in de pan en bak ze goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
  5. Mix alle ingrediënten voor de dip en kruid met peper en zout. Serveer bij de krokante champignons.